Samarbeidspartnere

Vi takker Hurraguttene hos Geitanger!

Geitanger

Den tradisjonsrike byggevareforretningen Geitanger Bygg er kjøpt opp av Byggmakker. Medlemsfordelen på trelast, parkett og byggevarer hos Geitanger utgår derfor i denne omgang ved årsskiftet. Vi er i samtaler med Byggmakker og håper å få på plass en avtale med dem i god tid før de formelt overtar 1. mars 2024. 

– Geitanger Bygg har en sterk lokal posisjon og er kjent for å ha dyktige og pålitelige fagfolk. Vi er svært glade for å kunne ønske dem velkommen til Byggmakker. Gjennom dette oppkjøpet styrker vi vår tilstedeværelse og vårt tilbud til entreprenører og håndverkere i regionen, uttaler Kjell Vidar Dokken, direktør i Byggmakker, på deres nettsider.

Medlemsfordelen

Medlemmer som ønsker å benytte medlemsfordelen må gjøre det i løpet av 2023. For informasjon om virksomheten og deres tjenester kan vi vise til artikkelen fra forrige medlemsblad:

Her kan du lese artikkelen “På besøk hos Geitanger Bygg” fra Huseier 1-2023

Vi håper Byggmakker vil videreføre virksomheten på en god måte og være et godt tilbud til byens huseiere. Vi vil takke Hurraguttene hos Geitanger for fantastisk samarbeid i årene som har gått. Denne radioreklamen kan ikke bli spilt for ofte:

Relaterte innlegg