Bruk medlemsfordelene og spar inn kontingenten!

Stiegler WKS

Advokat Dag Nødtvedt hos Stiegler WKS har vært samarbeidende advokat med Bergen Huseierforening siden 1989. Har høy kompetanse og lang erfaring innen fast eiendoms rettsforhold.

AOG Anders O. Grevstad

Anders O. Grevstad tilbyr alt innen VVS, også forebyggende vedlikehold, akuttservice og rehabilitering.
15% rabatt på regningsarbeid.

Falck Takst AS

Falck Takst AS utfører alt av verditak- sering, skadetakster, tilstandsrap- porter og byggrådgivning. 10% rabatt på regningsarbeid.

Pelias

Pelias ordner problemer med radon, skadedyr og sopp og har reduserte priser for medlemmer av Bergen Huseierforening.

Arkitekstkontoret Eik

Arkitektkontoret Eik har lang erfaring og er sentralt godkjent som ansvarlig søker og prosjekterende, arkitektur. Gratis første møte for medlemmer.

Andy Byggservice

Andy Byggservice tilbyr håndverkertjenester og gir 10% rabatt på materialer.

Fjordkraft

Fjordkraft trekker fra 300 kroner på første strømregning for privatkunder som er medlemmer og velger Huseier-avtalen.

Geitanger Bygg

Geitanger Bygg tilbyr trelast, bygge- varer og gulv. Medlemmer får opptil 30 % rabatt på ordinære priser ved kjøp av trelast og byggevarer.

Hele Ruter

Hele Ruter er et glassmesterverksted, og medlemmer får 10 % rabatt på alle ordinære varer og tjenester.

Murmester Hilleren

Murmester Hilleren tilbyr totalreha- bilitering av fasade og totalpakke på bad. Medlemmer får 10-15 % rabatt på materialer og blir prioriterte kunder.

Kvassheim Elektro

Kvassheim Elektro gir medlemmer i Bergen Huseierforening 20 % rabatt på elektrisk utstyr.

Modena Fliser

Modena fliser gir medlemmer 25% rabatt på fliser til bad, gulv og kjøkken og inntil 20 % rabatt på skifer og naturstein, samt inntil 15 % rabatt på ildsteder.

Modum

Modum er totalleverandør innen brannsikring. Modum gir gratis og uforpliktende befaring og 15 % medlemsrabatt.

NOKAS

Nokas gir spesialpris på boligalarm for medlemmer av Bergen Huseierforening.

Nygårdsgaten maling og jernvare

Nygårdsgaten Maling og Jernvare gir medlemmer 15 % rabatt på ordinære varer.

Ragn-Sells

Ragn-Sells tilbyr ulike løsninger for avfallshåndtering. Medlemmer får 10 % rabatt for leie av container.

AOG-Bygg AS

AOG Bygg tilbyr totalløsning ved drenering og rørbrudd, og gir 15% rabatt på arbeid utført som regningsarbeid.

Malermester Espetvedt og Graawe AS

Malermester Espetvedt & Graawe AS utfører alt av malerarbeider, tapetsering, sprøytemaling, flislegging og gulvlegging. 15% rabatt på materialer og 10% på faste avtalte priser.

White House Renhold

White House Renhold utfører husvask, daglig renhold, nedvask, flyttevask og trappevask.
10% rabatt på flyttevask.

Din bedrift her? Vi er alltid på utkikk etter nye samarbeidspartnere som tilby fordeler til våre medlemmer!