Stiegler Advokatfirma

Advokat Dag Nødtvedt hos Stiegler Advokatfirma har vært samarbeidende advokat med Bergen Huseierforening siden 1989. Har høy kompetanse og lang erfaring innen fast eiendoms rettsforhold.

ABM Taksering

ABM Taksering utfører alt av verditaksering, skadetakster, tilstandsrapporter og overtakelsesforretning.

10% rabatt på regningsarbeid.

Pelias

Pelias ordner problemer med radon, skadedyr og sopp og har reduserte priser for medlemmer av Bergen Huseierforening.

Geitanger Bygg

Geitanger Bygg tilbyr trelast, bygge- varer og gulv. Medlemmer får opptil 30 % rabatt på ordinære priser ved kjøp av trelast og byggevarer.

Hele Ruter

Hele Ruter er et glassmester- og rammeverksted, og medlemmer får 10 % rabatt på alle ordinære varer og tjenester.

Murmester Hilleren

Murmester Hilleren tilbyr totalreha- bilitering av fasade og totalpakke på bad. Medlemmer får 10-15 % rabatt på materialer og blir prioriterte kunder.

Kvassheim Elektro

Kvassheim Elektro gir medlemmer i Bergen Huseierforening 20 % rabatt på elektrisk utstyr.

Modena Fliser

Modena fliser gir medlemmer 25% rabatt på fliser til bad, gulv og kjøkken og inntil 20 % rabatt på skifer og naturstein, samt inntil 15 % rabatt på ildsteder.

Modum

Modum er totalleverandør innen brannsikring. Modum gir gratis og uforpliktende befaring og 15 % medlemsrabatt.

Taktekker Frantzen

Gratis befaring og 5 % rabatt på materialbruk

Andy Byggservice

Andy Byggservice tilbyr håndverkertjenester og gir 10% rabatt på materialer.

Ragn-Sells

Ragn-Sells tilbyr ulike løsninger for avfallshåndtering. Medlemmer får 10 % rabatt for leie av container.

Arkitektkontoret Eik

Arkitektkontoret Eik har lang erfaring og er sentralt godkjent som ansvarlig søker og prosjekterende, arkitektur. Gratis første møte for medlemmer.

Fjordkraft

Medlemmer får spesialavtaler på strøm fra Fjordkraft. Velg mellom en forutsigbar strømavtale med prisgaranti eller en strømavtale som følger spotprisen.

Bruk medlemsfordelene og spar inn kontingenten!