Bergen, Samarbeidspartnere

Ny takstmann på laget

Dette innholdet er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Vi har gleden av å presentere vår nye samarbeidspartner fra 2022: ABM Taksering ved Tommy Salte. Vi er glade for og heldige som har ham med på laget fra og med nyttår.

Tommy Salte hos ABM Taksering er en lokal takstmann i Bergen som stiller med bred erfaring og lang ekspertise som dekker flere fagfelt. Han tilbyr alle typer tjenester innenfor takseringsfaget, hjelp og bistand relatert til byggfaglige spørsmål, samt kontrolloppgaver knyttet til byggefaget. Tommy Salte er kjent for å være ryddig, og er mye benyttet som skadetakstmann og som vitne i forbindelse med rettssaker.

Faste priser
På nettsiden hans finner du oversikt over prisene for de ulike takstene han utfører. Se www.abmtaksering.no. Medlemmer av Bergen Huseierforening får du 10 prosent rabatt.

Variert bakgrunn
Tommy Salte er opprinnelig fra Jæren, men har holdt til i Bergen i over 25 år. Han har solid bakgrunn som byggmester og tømrermester. Før han gikk over til å bli takstmann på heltid, drev han i 15 år sitt eget entreprenørselskap.

Alle typer takst for private
Vi spør hvilke saker han har mest av og om det er noen typer saker han ikke utfører.
– Jeg har veldig mye skadesaker og reklamasjonssaker. Men jeg tar alle typer taksering for private. Jeg tar ikke landbrukssaker og næringstaksering. Hvis man skal være god til det man holder på med, så kan man ikke ha et for vidt felt, så derfor holder jeg meg til taksering for private, sier han.

Vi spør om hva som er hans tanker omkring endringene i avhendingsloven. Vil det bli større pågang?
– Først og fremst ønsker jeg større grundighet velkommen! Jeg er svært positiv til at det blir høyere kvalitet på de rapportene som utarbeides. Men så vil det nok også være slik at prisene for taksttjenester vil gå opp. Det er en naturlig konsekvens av at vi må bruke mer tid på hver enkel sak, sier Tommy Salte.

Tommy holder til på Nesttun, men han tar oppdrag på alle kanter av byen.
Les mer om ABM Taksering på vår samarbeidspartner-side.