arrangementer, skatt

Videobasert skattekurs tilgjengelig

Takket være koronaviruset har Bergen Huseierforening tatt store steg innen digital formidling. Ettersom det ikke lenger er mulig å arrangere fysiske møter har vi nå gleden av å kunne tilby videokurs på nett.

I første omgang gjelder dette et skattekurs som ligger tilgjengelig på vår Youtube-side. Vi regner med å kunne tilby flere digitale kurs fremover!

Første del av kurset består av to videoer som tar for seg skatteregler ved utleie av bolig og fritidsbolig og ser på grensen mellom skattefri og skattepliktig utleie. Videre blir det redegjort for reglene om fradrag.

Andre del av kurset tar for seg bolig som formuesobjekt og grunnlag for eiendomsskatt. Vi ser også på gevinstberegning ved boligsalg og arv.

Se skattekurset i sin helhet her (lenke)

Ettersom det ikke er mulig å stille spørsmål direkte oppfordrer vi medlemmer til å stille spørsmål i kommentarfeltet. Dersom det blir aktuelt vil vi lage en ny video som tar opp de spørsmålene som blir stilt.

Se vår temaside om skatt og avgift