Skatt

Vi hjelper deg med skattemeldingen (selvangivelsen)

Dette innholdet er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

Bolig er et yndet skatteobjekt. Vi arbeider for at våre medlemmer skal kjenne sin skatteposisjon og ikke betale mer skatt enn nødvendig. I disse dager mottar skatteytere skattemeldingen for 2019. Fristen for innlevering er 30. april.

Ny skattemelding

I år vil mellom 2,5 og 3 millioner skatteytere få en ny versjon av skattemeldingen. Skatteetaten har fornyet utformingen av skattemeldingen for å gjøre den enklere for folk flest. Det betyr at enkelte poster har bortfalt og det kan skape noe forvirring. Til gjengjeld vil det være en veiledning innbakt i den nye skattemeldingen. Flere vil også motta den «gamle» skattemeldingen.

Vi svarer på spørsmål

Vi mottar en rekke boligrelaterte spørsmål knyttet til skatt. Typiske spørsmål gjelder utleie, formuesverdi og salg av bolig. Vi setter stor pris på at mange medlemmer benytter seg av vår juridiske kompetanse. Vi vil også strekke oss langt i å besvare skattespørsmål som ikke knytter seg til bolig.

Se vår temaside om skatt

Bistand til utfylling av skattemeldingen

Vi kan også bistå til utfylling av skattemeldingen. Det er mest aktuelt for medlemmer som driver med utleie. For å sette opp et riktig regnskap trengs oversikt over aktuelle inntekter og utgifter. Slikt arbeid er ikke inkludert i medlemskontingenten, og vi fakturerer en fast timesats.

Ta kontakt

Medlemmer som har spørsmål kan ringe inn på telefon 55 31 69 16 hverdager mellom 09.00 og 15.00 eller sende e-post til info@huseierforening.no

På bakgrunn av situasjonen omkring koronaviruset kan vi ha noe lenger svartid i disse tider.

Henvisning til denne artikkelen;

  1. Elisabeth Rakner sier:

    Hei dere. Håper det går fint med der som med meg. Jeg har betalt mva uten at jeg er sikker på om det er riktig beløp som er innbetalt. Vil veldig gjerne få hjelp til selvangivelsen med innleveringsfrist 31.05. Jeg har sortert alle billag😊Bruker «Fiken.
    Hører fra dere.
    Elisabeth

Legg igjen en kommentar