Skatt

Trenger du hjelp til skattemeldingen?

Dette innholdet er over ett år gammel og kan derfor inneholde utdatert informasjon.

I år får vi skattemeldingen tilsendt mellom 16. mars og 7. april. Innleveringsfristen for privatpersoner er som vanlig 30. april.

Aktuelle datoer

30. april er også fristen for å søke om utsatt frist for de som trenger det. Fristen for å levere skattemelding for personlig næringsdrivende er også i år 31. mai.

Noen lønnstakere og pensjonister får skatteoppgjøret sitt allerede 2. april. De fleste skal få det innen 24. juni, og for de siste er det klart i slutten av oktober.

Trenger du hjelp?

Vi i Bergen Huseierforening hjelper våre medlemmer med utfylling av skattemeldingen gjennom direkte henvendelser, kurs og artikler i medlemsbladet. Vi kan også fylle ut og leverer skattemeldingen for medlemmer med boligutleie.

Har du spørsmål til skattemeldingen, kan du ringe mandager og torsdager på 55 31 69 16 og snakke med advokatfullmektig Ole Christian Juriks. Du kan også sende e-post med dine spørsmål til ole.juriks@huseierforening.no

Trenger du mer hjelp og bistand til utfylling av skattemeldingen enn det som enkelt besvares per telefon eller e-post, kan du bestille time. Dette er ikke inkludert i kontingenten, men faktureres med i henhold til offentlig salærsats for advokater. 01.01.2022 tilsvarer det kroner 1121,- per time.

Det kan bli travelt rett før innleveringsfristen, så ta helst kontakt i mars om du trenger ekstra rådgivning og hjelp. Husk også at påsken (9.- 18. april) stjeler en del arbeidsdager i april i år.

Skattewebinarer

Vi planlegger å holde 3 halvtimes skattewebinarer i mars/april. Vi kommer tilbake med datoer. Hvorvidt vi også kan holde fysisk skattemøte i løpet av våren, må vi også komme tilbake til. Send gjerne inn forslag til problemstillinger og temaer dere ønsker belyst.

Se gjerne tidligere webinarer om skatterett på vår youtube-kanal.